Inloop-orgelbespeling Hans Beek met orgelpubquiz

Locatie

  • Liudgerkerk
  • Burgemeester Brouwersstraat 3, 9893PE Garnwerd

Wanneer

  • 29-07-2023, 16:00 uur

Toegang:

gratis

Korte beschrijving van het evenement

Ook dit jaar hebben in juni en juli elke zaterdagmiddag weer gratis toegankelijke orgelbespelingen plaats gevonden. De reeks wordt afgesloten met een orgelbespeling door Hans Beek. Het concert start om 16:00 uur en duurt ongeveer één uur.

Verdere informatie

Ook dit jaar hebben in juni en juli elke zaterdagmiddag weer gratis toegankelijke orgelbespelingen plaatsgevonden. De reeks wordt afgesloten met een orgelbespeling door Hans Beek. Een concert met een bijzonder tintje zoals traditioneel het geval is met het laatste concert in deze reeks.

Tijdens dit concert wordt de eerste Garnwerder orgelpubquiz gehouden. Organist Hans Beek zal op het orgel verschillende muziekstukken ten gehore brengen en zoals het bij een pubquiz gaat, moeten de deelnemers, in dit geval de luisteraars, op een invulformulier de titel van het stuk en de uitvoerende of componist vermelden. Na afloop worden de antwoorden gegeven en kan men optellen hoeveel punten er zijn behaald. Een deskundige jury begeleidt het proces. Degene met de meeste goede antwoorden mag zich dan de winnaar noemen van de eerste Garnwerder orgelpubquiz. Uit verschillende stijlen en genres zal er muziek (of fragmenten daaruit) klinken. Zoals popmuziek, religieuze muziek, volksliedjes, klassiek en cabaret. Soms is het makkelijk maar soms ook moeilijker. Als luisteraar moet je dus van alle muzikale markten thuis zijn. Het antwoordformulier wordt u in de kerk uitgereikt maar neem vooral een pen of potlood mee om mee te schrijven en een harde achtergrond (bijvoorbeeld een tijdschrift). Het concert en de quiz beginnen om 16:00 uur.

Wellicht ook leuk..

Dag van de Noord-Nederlandse archeologie

Datum

15-06-2024

Tijd

10:00 uur - 16:30 uur

Locatie

Noordelijk Archeologisch Depot, Nuis

Toegang: gratis

Carillonconcert Jeroen Heijungs

Datum

09-06-2024

Tijd

16:00 uur - 17:00 uur

Locatie

Hippolytuskerk, Middelstum

Toegang: gratis

Carillonconcert Henk Veldman: vogels

Datum

02-06-2024

Tijd

14:00 uur - 15:00 uur

Locatie

Hippolytuskerk , Middelstum

Toegang: gratis

Bach-orgelconcert in de Martinikerk

Datum

31-05-2024

Tijd

20:00 uur

Locatie

Martinikerk, Groningen

Prijzen

  • €15,00 ((standaard))
© Copyright - Erfgoednieuws
Ontwikkeld door Convident